SAIL AMSTERDAM 2010

jan krabben 1to3 sail amsterdam 2010

JAN KRABBEN EN SAIL 2010

De samenwerking tussen Sail en Jan Krabben was in 2005 zo goed bevallen, dat het bestuur van Sail Amsterdam 1to3 heeft gevraagd voor de totale uitvoerende productie van Sail 2010. Dat hield in: verantwoordelijk voor alle vergunningen inclusief het veiligheidsplan; de publiekscatering; de technische productie en de bouwlogistiek van het festival. Daarnaast was 1to3 verantwoordelijk voor de samenstelling van het uitgebreide publieksprogramma. Dit varieerde van vele kleine en grote optredens op verschillende podia, exposities, optochten, tot een dagelijks groot afsluitend vuurwerk.  Om deze opdracht uit te voeren stelde 1to3 een uitgebreid team van medewerkers en bedrijven samen en gaf daar leiding aan. Meer weten over Sail? Kijk op de website.

REFERENTIES

"Met uitvoerend producent Jan Krabben, wist ik mij verzekerd van een uiterst bekwame, hardwerkende ‘stuurman’, die het evenement Sail Amsterdam 2010 op koers bracht en hield, met als resultaat een fantastisch evenement, uniek in Europa." - Daan Meijer, Directeur Sail Amsterdam 2010.

"Met Jan heb ik mogen samenwerken bij de voorbereiding van Sail 2005 en Sail 2010. Beide waren een groot succes. Jan zijn inbreng was heel professioneel  gecombineerd met een groot improvisatie talent dat onontbeerlijk is bij het grootste vrijtoegankelijke publieks evenement dat Nederland kent." - Herman van Vliet, Directeur Project Management Bureau, gemeente Amsterdam

1to3 Event Services