SAIL AMSTERDAM 2005

jan krabben 1to3 sail amsterdam 2005

JAN KRABBEN EN SAIL 2005

Sail is het grootste, gratis toegankelijke publieksevenement van Nederland. In 2005 trok het in vijf dagen 1,8 miljoen mensen. In opdracht van LOC 7000 was 1to3 verantwoordelijk voor het projectmanagement van de publiekscatering, de technische productie en de bouwlogistiek van het festival. Daarnaast adviseerde en assisteerde 1to3 de directie van Sail op het punt van vergunningen en veiligheid. Meer weten over Sail? Zie de website.

REFERENTIES

"Ik heb geweldig met Jan Krabben samengewerkt. Hij heeft precies die eigenschappen, die een project van deze omvang nodig heeft; kennis van grote publieksevenementen, inventiviteit, flexibiliteit en – heel belangrijk in zo’n hectische omgeving - relativeringsvermogen en humor." - Joke Wittenberg, Directeur Stichting Sail Amsterdam 2005.

"Met Jan heb ik mogen samenwerken bij de voorbereiding van Sail 2005 en Sail 2010. Beide waren een groot succes. Jan zijn inbreng was heel professioneel, gecombineerd met een groot improvisatie talent dat onontbeerlijk is bij het grootste vrijtoegankelijke publieks evenement dat Nederland kent." - Herman van Vliet, Directeur Project Management Bureau, gemeente Amsterdam

1to3 Event Services